Tapaamme 4.7. Vertaiskeskuksella klo 14, jonka jälkeen lähdemme piknikille johonkin lähipuistoon, jos sää on suotuisa.

Jos sataa, askartelemme vanhasta puuropaketista/muropaketista/1,5 l maitopurkista/tms. Unelmakortiston. Tuon mukanani puuropaketteja, mutta olisi hyvä jos toisit itsellesi varmuuden vuoksi oman, jos sellanen löytyy, niin kaikille riittää varmasti! :) Ideana on askarrella siis arkistolaatikko, johon tulee erilaisia osioita välilehdillä erotettuna. Sitten leikataan kortteja, joihin kirjoitetaan unelmia, ihan kaikenlaisia, jotka sitten sijoitetaan kortistoon sopivaan lokeroon. Lokeroita voi olla esimerkiksi: "Hoidan itse", "Pyydän apua" ja "Universumi hoitaa"... :) Tämän on tarkoitus selkiyttää unelmia ja tavoitteita. Kun ne laittaa konkreettisesti järjsetykseen, ne järjestyvät myös pään sisällä ja moni asia saattaa ratketa pienellä vaivalla.

Viime kerralla Anita esitteli Tuulikki Saariston kirjan Taikasanat - eli miksi antaisin anteeksi. Kirja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden parantaa elämänlaatuaan yksinkertaisen harjoituksen avulla. Arjessa tulee jatkuvasti hankalia tilanteita, joiden synnyttämät tunteet usein pakkaantuvat ihmisen sisälle ja pääsevät sitten pursuilemaan yli välillä ihan tarpeettoman rajusti tai aivan väärässä tilanteessa.
Iltaisin, ennen nukkumaanmenoa, voit sanoa itsellesi muutaman kerran MINÄ ANNAN ITSELLENI ANTEEKSI. Ja jos mieleesi tulee muitakin ihmisiä, voit antaa mielessäsi myös heille anteeksi. Tätä harjoitusta voi tehdä vaikka ei haluaisikaan antaa itselleen anteeksi, tai ei kokisi sellaiseen mitään syytä. Se on hyvin puhdistavaa, ja pitkässä juoksussa vaikutukset näkyvät myös unien selkiintymisenä ja unenlaadun paranemisena, puhumattakaan arkisten tilanteiden mutkattomuudessa.

Olisiko Sinulla joku kirja, josta olet saanut voimaa, ja jonka sanomaa haluaisit välittää eteenpäin? Ota kirja tapaamiseen mukaan ja esittele se meille! Voimanlähde voi yhtä hyvin olla musiikkia, elokuva, tv-sarja, lehti tai mikä vaan, anna hyvän kiertää!