Päätimme viime tapaamiskerralla, että lähdetään käymään Viikinsaaressa lauantaina 25.8 klo 11 lautalla. Vasta kun tapaaminen oli jo sovittu, huomasin kaupungin sivuilta, että lautat Viikinsaareen ja takaisin kulkevat ainoastaan elokuun puoleenväliin. Täytyy selvittää, koska lauttaliikenne virallisesti loppuu ja paljonko ns. tilauslautta, joita kulkee myöhemmälle syksyyn, maksaisi. Ensi tapaamiskerralla lienen viisaampi, ainakin siis tämän asian tiimoilta. :)

Kirpputoripöytä, jonka tuotto käytetään ryhmän virkistäytymiseen, on varattu ma 27.8. alkaen kuudeksi päiväksi Radiokirppikseltä. Jokainen saa tuoda pöytään myytävää, jonka tuoton haluaa käytettävän yhteiseksi hyväksi.

Lisäksi haluan vinkata kaikille hevosihmisille, että Teivossa on poniravit ja hevostapahtuma Passion 26.8. lauantaina klo 12-16. Allekirjoittanut on siellä lapsensa kanssa esittelemässä Pro Animals Finland ry:n toimintaa Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa yhteisessä pöydässä.

Seuraava Tuike-tapaaminen on keskiviikkona 15.8. klo 14 samassa tutussa paikassa. Tämän tapaamisen jälkeen, syyskuun ensimmäisestä keskiviikosta lähtien, tapaamme klo 16. Tapaamispaikka pysyy samana.