Seuraava tapaaminen 5.9.2007 on kello 16-18. Tapaamme edelleen samassa paikassa, Vertaiskeskuksella. Jatkossa tapaamiset ovat kello 16-18, aina kuukauden 1. ja 3. keskiviikko.

Ryhmän yhteiseksi hyväksi on kirpputoripöytä Tampereen Laukontorin laidalla sijaitsevalla Radio Kirppiksellä ma 27.8.- la 1.9. yhdessä Pro Animals Finland ry:n kanssa. Pöydän numero on 45. Tavarat kannattaa tuoda kirppikselle mahdollisimman aikaisin heti maanantaina. Aukioloajat ja sijainti selviävät kirppiksen nettisivuilta. Tuotteet kannattaa hinnoitella etukäteen, tavallinen paperilappu riittää. Lapussa pitää lukea selvästi tuotetta tarkasti kuvaava nimi, pöydän numero ja tuotteen hinta. Lapun takapuolelle laitetaan nimikirjaimet A.K. pöydän varaajan mukaan ja lisäksi ympyröity T-kirjain, että tilityksen yhteydessä olisi helppo laskea Pafin ja meidän tuotto erikseen. Pöytä maksaa Tuikeryhmältä 15e, toisen puolikkaan maksavat Pafilaiset. Ota yhteyttä Anitaan, jos haluat osallistua kirpparille, tarvit apua hinnoittelussa, tuotteiden kuljettamisessa tms. Anitan kanssa sovitaan myös miten kirpparipöytää järjestellään ja siivotaan pitkin viikkoa. Kaikkien apua tarvitaan! :)

Viikinsaareen suunniteltu retki 25.8. lauantaina ei toteudu, sillä päätettiin, ettei ole järkevää tilata yksityiskäyttöön lauttaa kaupungilta, vaikka sellainen mahdollisuus olisikin olemassa. Lautat kulkevat julkisena liikenteenä ilman erillistä varausta ainoastaan elokuun puoleen väliin saakka. Ensi kesänä sitten uusi yritys! :) Päätettiin miettiä seuraavalla kokoontumiskerralla, kun kirppistuottokin on selvillä, olisiko vielä ennen räntäsateita joku kohde, jonne voitaisiin lasten kanssa tehdä retki. Samalla kerralla suunnitellaan myös isompaa yhteistä juttua toteutettavaksi.

Anita ottaa yhteyttä tanssikoulu Elwa Moliniin ja selvittää, millaiselle tutustumiskäynnille pääsisimme koulun vauva- ja taaperotunneille mukaan. Lisäksi selvitetään muita Tampereen alueella olevia mahdollisuuksia jumpata ja liikkua yhdessä lapsen kanssa syksyn mittaan. Jumppatempauksista tiedotetaan aina täällä Tuikkeen sivulla.
  
Päätettiin adoptoida ryhmälle kummikoira Pro Animals Finland ry:ltä. Yhdistys auttaa romanialaista koiratarhaa ja sitä ylläpitävää sisaryhdistystään Pro Animals Romaniaa. Kummikoiramme Toffie-tappijalka on löytynyt supermarketin roskakatoksesta etsimässä huonokuntoisena ruokaa ja toimitettu sieltä koiratarhalle Carmena ja Patricia Serbanoiun hellään huomaan. 10e kummikoiramaksu kerätään  kuukausittain halukkailta ryhmäläisiltä Anitan tilille, josta Anita toimittaa sen eteenpäin. Anita toimii Pro Animals Finland ry:ssä tiedottajana.